AudioNova Hørecenter

AudioNova er landets største kæde af private hørecentre.

Vi står klar til at hjælpe dig til at høre bedre.

Hos AudioNova er vi eksperter i at afhjælpe høretab, og med vores personlige vejledning får du den høreløsning, der passer præcis til dig. Vi har et stort udvalg af høreapparater og med apparater fra 0 kr. og opefter, har vi priser for enhver.

Kontakt

AudioNova Hørecenter
Torvegade 10
7160 Tørring

Tlf. 88 77 81 29

AudioNova Hørecenter Tørring
audionova-hoerecenter2

AudioNova Hørecenter i Tørring

Du finder os her i Tørring Sundhedshus, hvor der er kørestols- og rollatorvenlige forhold samt adgang til handicaptoilet. Der er ligeledes gode parkeringsmuligheder lige foran klinikken. Kommer du med offentlig transport, kan du tage bussen hertil.

At vælge de rigtige høreapparater er en vigtig beslutning. Hos AudioNova får du høj kvalitet og omhyggelig vejledning, så dine nye høreapparater bliver en naturlig del af din hverdag. Derudover giver vi dig altid mulighed for at prøve dine nye høreapparater derhjemme i 14 dage, helt gratis og uforpligtende. På den måde kan du teste apparaterne i dine vanlige omgivelser, hvilket giver en meget mere realistisk oplevelse.

Landets største private kæde

AudioNova er i dag landets største private kæde med mere end 115 hørecentre fordelt over hele landet. Hos os kan du få foretaget en gratis og uforpligtende høretest samt få råd og vejledning om nedsat hørelse, offentligt tilskud, valg af høreapparater, tilbehør og produkter til pleje. Vi har også formstøbte høreværn og ørepropper til dig, der gerne vil passe på din hørelse eller generes af støj i din hverdag.

I Danmark kan du frit vælge mellem at få høreapparater i offentligt eller privat regi, og det er vores mål at være danskernes foretrukne hørecentre. Derfor har vi et bredt udvalg af høreapparater til forskellige behov og med priser, der starter ved kr. 0,- efter offentligt tilskud. Besøg vores hørecenter, og få foretaget en gratis og uforpligtende høretest. Du kan bestille tid ved at ringe til os på telefon 88 77 81 29.

Vi glæder os til at se dig.

audionova-hoerecenter1
Nysgerrig efter at vide mere?