Indlægssåler og bandager

I Tørring Sundhedshus kan du få specialiseret vejledning i valg, behov og brug af indlægssåler, bandager og hjælpemidler

I Tørring Sundhedshus tager vi dine fødder alvorligt.

Rigtig mange fodproblematikker og smerter kan afhjælpes eller bremses ved brug af fodindlæg. Det er dog vigtigt at du anvender det fodindlæg som bedst til dig og din problematik.

Kontakt

Tørring Fysioterapi og Træning
Torvegade 10
7160 Tørring

Tlf. 75 80 19 07
info@toerringfysioterapi.dk

indlæg-tørring-fysioterapi1

Vi tilbyder flere typer af indlægssåler til dig

Individuelt fremstillede fodindlæg efter aftryk og gipsafstøbning.

Er dit problem og behov særligt krævende, kan du hjælpes med et individuelt fremstillet fodindlæg. Det er fysioterapeut Lotte Toftebjerg som tager aftryk og på værkstedet fremstiller dine fodindlæg. Alt efter problem og behov udvælges materiale, dets hårdhed samt korrektionsgrad.

Indlæggene kan laves på bevillig fra kommune eller sygehus eller efter eget ønske.

Individuelt tilpassede indlægssåler

Klinikkens fysioterapeuter har mange års og god erfaring med tilpassede indlægssåler fra Formthotics. Sålerne der effektivt forebygger og behandler smerter i fødder, ben, knæ og ryg – selv ved ekstreme belastninger.

Indlægssålerne består af formstøbt skumplast, som vi tilpasser den enkelte fod efter en grundig indledende undersøgelse. Den individuelle tilpasning sikrer langvarig komfort og reducerer udmattelse, da hele din fod støttes og vægt og pres fordeles jævnt. For at sikre, at indlægget passer 100% til dig, gennemfører vi i visse tilfælde yderligere undersøgelser.

Formthotics indlægssåler er blevet brugt af professionelle i sundhedsbranchen i mere end 20 år. Veldokumenterede uafhængige undersøgelser viser, at sålerne mindsker risiko for skader og i en lang række tilfælde reducerer allerede opståede skavanker i fødder, ben og ryg.

Sålerne er af høj kvalitet og koster kun en fjerdedel af prisen på et ”normalt” hårdt indlæg. Sålerne er designet i flere fleksible udformninger, så de kan benyttes i forskellige typer fodtøj – lige fra vandrestøvler, sports- og sikkerhedssko til dagligdags fodtøj og selskabssko.

Kontakt os gerne for at høre mere om indlægssåler som behandlingsform eller få mere information på Formthotics hjemmeside.

Bandager og indlægssåler til flere formål

Indlægssåler til børn med hælsmerter

Børn kan via skader, overbelastning eller pga ulige vækst opleve smerter fra hælene i kortere eller længere tid. Via undersøgelse, uddifferentieres årsagen og problemet, så den rette behandling med fodindlæg og evt. supplerende fysioterapi kan igangsættes.

Indlægssåler til slidgigt i storetåens grundled

På klinikken har vi gode erfaringer med at fremstille og tilbyde patienter med slidgigt i storetåens grundled et specialopbygget fodindlæg. Efter aftryk og ved opbygning af fodindlæg med kulfiber afstivning på værkstedet, kan smerter under specielt gang mindskes. Patienterne oplever at få mere ro i leddet og derved kan natlige smerter ligeledes afhjælpes.

Ønsker du at høre mere omkring mulighederne for fodindlæg kontakt da fysioterapeut Lotte Toftebjerg på klinikken i Tørring Sundhedshus.

Bandager

En bandage kan være det helt rigtige, der kan hjælpe dig i et aktivt liv!

Efter en skade, slidgigt (artrose) eller typisk led-problematikker kan en bandage støtte og afhjælpe smerter i funktion.

Vi samarbejder med de mest seriøse leverandører i Danmark og Norden, hvilket er din sikkerhed for, at vi kun anvender kvalitetsprodukter i klinikken.

Fysioterapeuterne på klinikken kan vejlede og hjælpe dig til det rette valg.

Har du bevilling på fodindlæg?

Husk at du med en bevilling på fodindlæg eller bandage har frit leverandørvalg. Vi vil altid kunne matche den prisaftale din kommune har indgået på området.

Har du ydermere henvisning til fysioterapi ydes der også tilskud til konsultationen.

indlæg-tørring-fysioterapi2
Nysgerrig efter at vide mere?