Psykoterapi

Få hjælp til psykisk trivsel og et meningsfuldt liv.

Gennem samtale, coaching og terapi kan jeg hjælpe dig med at blive klogere på dig selv, så du tager dig selv mere alvorligt og opnår mere glæde og energi i dit liv.

Det er ikke et svaghedstegn at opsøge hjælp, når manglende trivsel dominerer hverdagen. Stress, angst og depression rammer flere og flere mennesker, og det er mere almindeligt at få hjælp til den slags udfordringer.

Kontakt

Bente Mikkelsen
Tofteager 3
Grejs
7100 Vejle

Tlf. 28 94 39 45
post@livs-lyst.dk

psykoterapeut-bente-mikkelsen

Som sygeplejerske og psykoterapeut har jeg stor erfaring i at tale med mennesker, der på den ene eller anden måde har det svært. Det er min ambition at se på hele menneskets trivsel, da jeg ved, at krop og psyke hænger sammen. Kroppen lyver aldrig, og dens signaler tager jeg altid alvorligt.

Indre uro, hjertebanken, dårlig nattesøvn, anspændthed, manglende koncentration og træthed er eksempler på kroppens signaler om, at der er i ubalance i krop og sind.

Jeg taler med unge, voksne og ældre mennesker, når de har noget i deres liv, som forringer deres livskvalitet. Det kan være stress, angst, triste og tunge tanker, sorg, dårligt parforhold, skilsmisse, livskriser, sygdom, handicap og mistrivsel i familien eller noget helt andet.

Jeg er meget rolig og formår at skabe et trygt rum og ved, at det er en forudsætning for en tillidsfuld og udbytterig samtale.

Det er ikke altid nødvendigt at se tilbage på barndommens traumer for at få det bedre. Ofte kan ”nu-et” og kontakten med mig identificere og derefter ændre de dynamikker, mønstre og mekanismer, der er årsagen til, at man ikke trives.

Min fornemmeste opgave er at støtte og hjælpe mennesker med at få indsigt i og forstå deres psykiske problemer for derefter at give dem de værktøjer, de har brug for, til at fungere bedre i hverdagen og få mere glæde og energi og dermed en højere livskvalitet.

Jeg er tilknyttet Hedensted Kommune som parterapeut, hvor man kan få 5 gratis samtaler, når man er bosiddende i kommunen og har børn under 18 år.

Jeg har praksis i Grejs og er i Tørring Sundhedshus tirsdag eftermiddag fra kl 15.

psykoterapeut-bente-mikkelsen1
Nysgerrig efter at vide mere?