Yoga

Afspænd krop og sind

Bindevævsyoga, mindfulness og vejrtrækningsøvelser skaber de bedste de rammer for dig – din krop og sind.

Kontakt

Tørring Fysioterapi og Træning
Torvegade 10
7160 Tørring

Tlf. 75 80 19 07
info@toerringfysioterapi.dk

bindevaevsyoga-toerring-sundhedshus

Yogaforløb

Vi ligger i stræk i op til 3-5 min, for at kunne fordybe os i kroppen og dermed flytte bevidstheden væk fra tankerne. Det bliver og er, en oplevelse at komme i kontakt med kroppen og mærke fornemmelser, som man har tendens til at glemme i en travl hverdag.

Gevinsterne ved at dyrke bindevævsyoga kan komme til udtryk i øget smidighed, bedre søvn, væren i nuet.  Oplevelser fra både underviser og deltagere.

Varigheden af yogatimen vil være 1-1½ time og kan købes som forløb á 10 uger.

Alle kan deltage på de små hold helt ned til 5-7 elever. De små hold giver mulighed for at tilpasse de enkelte deltageres behov og hensyn.

Om bindevævet

Bindevævet er det væv som omgiver kroppens muskler og organer. Det snor sig både omkring, men også imellem de enkelte muskler og muskelfibre. Det kræver en speciel form for bevægelse og stræk for at arbejde præcist med bindevævet. Det vi kalder: at re-modellere bindevævet.

Bindevævsyoga er en blanding af yin yoga, meditation, vejrtrækningsteknikker og aktive rolige bevægelser, som alle påvirker bindevævet og sindet.  Det er en afslappende form for yoga, der ikke omhandler at oparbejde styrke, men derimod afspænde krop og sind. Så hvis du ønsker at fordybe dig og blive mere mindful, er dette noget for dig.

bindeceller_1-1280x640
Nysgerrig efter at vide mere?