Praktisk info

PRAKTISK INFORMATION

 

Når du kommer til fysioterapeut behandling eller massage anbefaler vi, at du selv medbringer dit eget håndklæde eller lagen til at lægge på briksen. Hvis du har glemt det, kan du købe et engangslagen hos os for 10 kr.

Husk også at medbringe dit gule sundhedskort, og det er lige meget, om du har det som et fysisk kort, eller om du har det som en app på din telefon.

Hvis du har en forsikring eller sundhedsordning til at betale for dine behandlinger, skal du sørge for at de enten har sendt din betalingsgaranti direkte til os, eller at du selv medbringer den til sekretæren til din første konsultation.

 

Afbudsregler

Husk du skal melde afbud senest kl. 18.00 dagen før, hvis du har en tidlig morgen tid. Ellers skal du melde afbud senest kl. 8.30 på dagen.
Ved for sent afbud kan vi opkræve et udeblivelsesgebyr på 322,19 kr., som svarer til den pris, vi ville have fået, hvis du var mødt op til tiden (patientbetaling og sygesikringsandelen).

 

Varesalg

Klinikken sælger forskellige indlægssåler, kompressionsstrømper, knæbandager osv. Hvis du selv ved hvad du skal bruge, kan du henvende dig til sekretæren angående køb. Men hvis du er i tvivl og gerne vil have råd og vejledning omkring, hvad du skal bruge, anbefaler vi, at du bestiller en konsultation hos en fysioterapeut, som kan hjælpe dig med at vælge det helt rigtige.

Vi sælger også varer som træningselastikker, kinesiotape, yogabrikker og -måtter. Disse sælges direkte fra sekretæren uden forudgående vejledninger.

 

Betaling

Vi modtager betaling via almindelige betalingskort (Dankort, Visa, Visa elektron og Mastercard), MobilePay og kontanter (i et vist omfang).