Praktisk info

PRAKTISK INFO:

Når du kommer til fysioterapeut behandling eller massage anbefaler vi, at du selv medbringer dit eget håndklæde eller lagen til at ligge på briksen. Hvis du har glemt det, kan du købe et engangslagen hos os for 10 kr.

Husk også at medbringe dit gule sundhedskort, og det er lige meget om du har det som et fysisk kort, eller om du har det som en app på din telefon.

Hvis du har en forsikring eller sundhedsordning til at betale for dine behandlinger, skal du sørge for at de enten har sendt din betalingsgaranti direkte til os, eller at du selv medbringer den til sekretæren til din første konsultation.

 

Varesalg:

Klinikken sælger forskellige indlægssåler, kompressionsstrømper, knæbandager osv.. Hvis du selv ved hvad du skal bruge, kan du henvende dig til sekretæren angående køb. Men hvis du er i tvivl, og gerne vil have råd og vejledning omkring hvad du skal bruge, anbefaler vi at du bestiller en konsultation hos en fysioterapeut, som kan hjælpe dig med at vælge det helt rigtige.

Vi sælger også varer som træningselastikker, kinesiotape, yoga brikker og måtter, disse sælges direkte fra sekretæren uden forudgående vejledninger.

 

Betaling:

Vi modtager betaling via almindelige betalingskort fra Nets (Dankort, Visa, Visa elektron og Mastercard), MobilePay og kontanter (i et vist omfang).