Akupunktur

Hos Tørring Fysioterapi og Træning anvender vi akupunktur som et effektivt redskab i behandlingen af bl.a. smertetilstande

Vi behandler primært kroniske smerter, ryg- og nakkesmerter, artrose, piskesmæld og hovedpine. Akupunktur har desuden vist sig meget effektiv i af nerveforstyrrelser og sensibilitetsforstyrrelser hos bl.a. kræftpatienter og neurologiske patienter.

Akupunkturen som fysioterapeutens værktøj anvendes oftest som led i fysioterapeutisk behandling, men kan også i nogle tilfælde stå alene.

Kontakt

Tørring Fysioterapi og Træning
Torvegade 10
7160 Tørring

Tlf. 75 80 19 07
info@toerringfysioterapi.dk

akupunktur3
akupunktur

Vi anvender flere typer af akupunktur

IMS akupunktur (Intra Muskulær Stimulering)

IMS-akupunkturen er baseret på nutidig viden om fysiologi og sygdom. Metoden kaldes også moderne eller medicinsk akupunktur. Oftest stikker terapeuten i overspændte muskler, som forstyrre en balance omkring et led og forårsager smerte.

Acunova-akupunktur

AcuNova er specielt velegnet til behandling af smerter – både kroniske og akutte. Erfaringer viser at AcuNova kan hjælpe ca 80% af alle smertepatienter. Udover ovennævnte har AcuNova vist sig at have rigtig god effekt på:

  • Fibromyalgi
  • Uro/smerter i benene (fx efter åreknuder eller kemobehandling)
  • Ledsmerter fx efter skade eller slidgigt (artrose)
  • Ændrede neurologisk og sensibilitetsforhold
  • Smerter og irritationstilstande omkring senetilhæftninger
  • Helkrops sygdomme og infektioner (ved sygdomme med mangeltilstande af vitaminer el. lign., skal mangeltilstanden behandles først)

AcuNova-akupunktur har sit udspring i klassisk kinesisk akupunktur, derfor der ofte anvendes teknikker fra klassisk kinesisk punkter i en behandling også.

NADA-øreakupunktur

NADA er en katalysator der hjælper kroppen og sindets egne selvhelbredende egenskaber. Med udgangspunkt i 5 kinesiske ørepunkter, sættes nålene for at skabe balance i kroppen. Dette kan bruges til behandling af smerter, angst, sorg og terminal pleje.

Nysgerrig efter at vide mere?