Træningscenter for alle

I Tørring Sundhedshus har vi godt 200 m2 træningsfaciliteter.

Vi indrettede os i 2018 ved en gennemgribende renovering, så lokalerne i dag fremstår lyse og dejlige.

I træningscentret finder du udover omklædningsfaciliteter med bad til herre og damer, handicaptoilet og handicapadgang muligheder for:

  • Et stort udvalg af træningsmaskiner til både kredsløb og styrke
  • Et areal indrettet til funktionel træning og styrketræning
  • Lukket sal med plads til holdtræning fx ryghold, yoga m.v.
  • Udendørs træning- og crossfit-areal

Kontakt

Tørring Fysioterapi og Træning
Torvegade 10
7160 Tørring

Tlf. 75 80 19 07
info@toerringfysioterapi.dk

toerring-sundhedshus-træningscenter3

Forløb i træningscentret

Alle er velkommen til træning i trygge rammer!

I vores træningscenter kan du for 200 kr i måneden træne frit alle ugens 7 dage ifølge centret ugeplan. Træningscentret er åbent fra 06.00 – 22.00 uafhængigt af klinikkens åbningstider. Som medlem låser du dig ind med chiparmbånd, efter klinikkens lukketid.

Som medlem får du lagt et træningsprogram af en fysioterapeut, som instruerer dig og sætter dig godt ind i øvelserne. I opstarten har du mulighed for ugentligt at komme og få hjælp og vejledning i dit træningsprogram indtil du føler dig sikker, og kan varetage træningen korrekt på egen hånd.

Vi anbefaler, at du løbende i din træning laver aftale om opfølgning og progression i dine træningsøvelser hos en fysioterapeut.

I dagtimerne, i hverdagene, har fysioterapeuterne forskellige træningspatienter og hold i træningscentret. Da enkelte har brug for meget ro og koncentration for at kunne træne, er lokalerne ifølge ugeplanen optaget i disse tidsrum.

Se link til ugeplanen herunder – eller få den udleveret ved én af centrets fysioterapeuter.

Er du medlem af ÆldreSagen?

Som medlem af ÆldreSagen er du meget velkommen i Sundhedshusets træningscenter. Vi ønsker at du kan træne i trygge rammer, hvor du føler dig sikker i dine øvelser og udgangsstillinger.

Vi har i ugekalenderen afsæt ekstra tid til ÆldreSagens medlemmer, så du kan få vejledning og hjælp indtil du er selvkørende med dit træningsprogram. Vi opfordrer til at du med jævne mellemrum konsulterer den tilknyttede fysioterapeut få både at sikre kvaliteten i din træning, men også at du fortsat får sved på panden.

Som medlem af træningscentret er du selvfølgelig altid velkommen til at deltage på et af vore mange holdtilbud også.

toerring-sundhedshus-træningscenter4
Nysgerrig efter at vide mere?