Yoga og pilates

Afspænd krop og sind

Yoga, mindfulness og vejrtrækningsøvelser skaber de bedste de rammer for dig – din krop og sind.

Kontakt

Tørring Fysioterapi og Træning
Torvegade 10
7160 Tørring

Tlf. 75 80 19 07
info@toerringfysioterapi.dk

bindevaevsyoga-toerring-sundhedshus

Afslapningsyoga

Afslapningsyoga er også kaldet yin yoga. Vi ligger i stræk i op til 3-5 min, for at kunne fordybe os i kroppen og dermed flytte bevidstheden væk fra tankerne. Du får en oplevelse af at komme i kontakt med kroppen og mærke fornemmelser, som man har tendens til at glemme i en travl hverdag.

Gevinsterne ved at dyrke afslapningsyoga kan komme til udtryk i øget smidighed, bedre søvn og væren i nuet.

Varigheden af yogatimen vil være 1-1½ time og du kan selv melde dig på holdet uge fra uge med et 10-turs klippekort.

Alle kan deltage på de små hold helt ned til 5-7 elever. De små hold giver mulighed for at tilpasse de enkelte deltageres behov og hensyn.

Om bindevævet og yoga

Bindevævet er det væv som omgiver kroppens muskler og organer. Det snor sig både omkring, men også imellem de enkelte muskler og muskelfibre. Det kræver en speciel form for bevægelse og stræk for at arbejde præcist med bindevævet. Det vi kalder: at re-modellere bindevævet.

Yin yoga, meditation, vejrtrækningsteknikker og aktive rolige bevægelser påvirker alle bindevævet og sindet. Det er en afslappende form for yoga, der ikke omhandler at oparbejde styrke, men derimod afspænde krop og sind. Så hvis du ønsker at fordybe dig og blive mere mindful, er afslapningsyoga noget for dig.

bindeceller_1-1280x640
IMG_8639-preview

Pilates

Pilates er en træningsform, hvor du arbejder med hele kroppen i et roligt tempo. Det er perfekt til dig der gerne vil styrke din kropsbevidsthed, forbedre din kropsholdning samt blive både mere stærk og smidig.

Træningen indeholder både styrke-, stræk- og smidighedsøvelser. Med et udgangspunkt omkring kropskernen (mave- og rygmuskulaturen) gentages bevægelser i sammensatte sekvenser. Vi bruger ingen redskaber – udover en måtte at ligge på.

Træningsformen er meget skånsom, og alle kan derfor være med.

Pilates varetages af fysioterapeut Amalie Mellin.

Nysgerrig efter at vide mere?